Menu

Welkom op mijn website!

Leuk dat je mijn website bezoekt. Op deze website vind je informatie over wie ik ben en wat ik doe. Zo vind je hier informatie over mijn boeken Tussen ideaal en illusie en Langs de afgrond, over de geschiedenis van D66.

Ik heb een passie voor reizen en probeer toch zeker twee keer per jaar een nieuw land te 'ontdekken'. "If I haven't been there, it's on my list." Ik ben al jaren gefascineerd door de Verenigde Staten, wat dan ook regelmatig een reisbestemming is. Op deze website vind je reisverslagen van de reizen die ik heb gemaakt.

Wil je reageren op iets wat je op deze website hebt gelezen? Klik dan hier om me te e-mailen. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op mijn website? Meld je dan hier aan voor de RSS-feed.

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is voor het risico van de gebruiker. Ik ben niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden op deze website, noch voor schade als gevolg van publicaties op deze website of het gebruik daarvan.

Ik besteed uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. Desondanks kunnen onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. Je kan daarvan melding maken via mail@mennovanderland.nl.Copyright

De informatie op deze website mag uitsluitend worden gebruikt voor priv├ęgebruik.

Publicaties op deze website, of delen daarvan, mogen niet worden gereproduceerd en/of vermenigvuldigd en/of verspreid zonder mijn voorafgaande toestemming.